Setup Menus in Admin Panel

ISO системи за управление

101 Маркетинг приказки

101 Маркетинг приказки101 Маркетинг приказки е новата и отново безплатна е-книга от основателите на Маркетинг Буркан. Книгата е второ издание и е създадена по инициативата на Поли Козарова, Димитър Николов и Стефан Русев. За разлика от първото издание сега те са поканили 24 практици в областта на маркетинга.

За мен е изключителна чест и удоволствие да бъда част от този колектив от професионалисти и хубави хора. Да си призная голяма част от тях не ги познавам лично, а от изявите им в интернет пространството. Но това ми е напълно достатъчно, за да ги усещам като съмишленици и приятели. Защото има едно много важно нещо, което ни обединява и това са нашите ценности - почтеност, отговорност, човешко отношение в бизнеса, открито споделяне на знания и опит в интернет и вяра, че всичко това е възможно да се случи тук и сега.

Може би ще попитате какво е общото между маркетинга и качеството?

Те не просто са свързани, те не могат едно без друго. Ако си спомняте какво означаваше качество - удовлетворяване на изисквания, в най-общия случай на клиентите. Само че как да получим информация за това какви са потребностите и очакванията на клиенти, ако го нямаше маркетинга. Как да разберем дали сме постигнали качество без да измерим удовлетвореността на клиентите, за което отново ни е необходим маркетинга. Маркетинга не е просто продажби, той е проучвания, анализи, планиране, стратегии, политика, въздействие, влияние. Без неговото участие можем само да се заблуждаваме, че ще постигнем качество. Затова имаме толкова голяма потребност от знания и практически опит за маркетинга. Защото без него не можем да бъдем успешни.

Книгата 101 Маркетинг приказки представлява сборник с кратки материали от 24-те автора, които представят своите идеи, знания и практически опит в сферите на тяхната компетентност.

Какви теми ще прочетете в 101 Маркетинг приказки?

 • маркетинг анализи и стратегии;
 • тайни за успешен маркетинг - от кухнята на най-добрите в професията;
 • маркетинг в интернет;
 • удоволствието да правиш маркетинг;
 • размишления и съвети за бизнеса;
 • за бизнес софтуера;
 • за качеството;
 • маркетинг идеи за различни бизнеси;
 • спортен маркетинг;
 • и още много безплатни идеи за бизнеса.

Свалете книгата от тук: http://marketingprikazki.bg/

Приятно четене.

  Ако статията Ви е била полезна, споделете я в любимата Ви социална мрежа!

share button

2 отговора за "101 Маркетинг приказки"

 1. Zdaveite, opitah da svalya knigata no linka za download ne raboti. Dali moje da se kupi ot nyakude?

Оставете съобщение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.