Често задавани въпроси

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

Има ли ограничение за времето за достъп до материалите от обучението?
Не, няма ограничение. Имате възможност да ползвате материалите от обучението, за времето, което Ви е необходимо. Въпреки, това Ви препоръчваме да преминете обучението в рамките на една или две седмици, за да извлечете максимална полза от него.

По кое време мога да ползвам материалите от обучението?
Можете да ползвате материалите от обучението по всяко удобно за вас време. Материалите за обучението включват видео лекции, упражнения, статии, които са предварително подготвени, за да можете да имате достъп до тях по всяко време и от всяко място, използвайки различни устройства – компютър, таблет, телефон.

Как се провежда обучението?
Обучението представлява комбинация от видео лекции, упражнения и допълнителни материали за четене, които са структурирани в отделни модули. Системата е разработена, така че да води през всички материали по оптимален начин.

Какви предварителни знания са необходими?
Онлайн обученията са предназначени за начинаещи в областта на системите за управление и не изискват предварителни знания. Информацията е представена по лесен и разбираем начин, който да ви помогне в усвояването на материята.

Защо трябва да плащам за сертификат?
Е, и ние някак си трябва да печелим пари :). Направихме голямата част от материалите безплатни, но за достъп до теста и за получаване на сертификат ще трябва да платите такса, която между другото е по-малка от таксата за посещение на обучение на живо, а и спестявате време и пари за пътуване, присъствие, командировъчни и нощувки.

Как ще получа сертификат за обучението?
След успешно решаване на теста, т.е. ако резултатът Ви е над минимално определения, ще получите сертификат за обучението.

Какво е необходимо за достъп до онлайн обучението?
Можете да осъществите достъп до обучението с помощта на компютър или мобилно устройство, като използвате всеки основен браузър (т.е. Chrome, Mozilla, Internet Explorer, Safari). Ще е необходима интернет връзка и, разбира се, достатъчно време за преглед на материалите към обучението.

ИНСТРУМЕНТИ

За какви организации са предназначени инструментите за системите за управление(пакетите документи)?
Документите за системите за управление са създадени, за да бъдат приложими от организации с различен предмет на дейност, но са разделени в две групи: МИНИ за микро и малки организации и СТАНДАРТ за средни.

Органите за сертификация признават ли вашите документации?
Да, документите за системите за управление са разработени от одитори с дългогодишен опит в извършване на одит на системи за управление към органи за сертификация.

Мога ли първо да купя един документ, а по-късно и целия пакет документи?
Да, ако закупите един документ и след това искате да закупите целия пакет документи, ние ще намалим цената на пакета за сумата, която сте изразходвали за първия документ. Просто се свържете с нас и ще Ви обясним как да го направите.

Трябва ли да купя целия пакет инструменти (целия пакет от документи)?
Не, освен закупуването на пакет, можете да закупите всеки документ поотделно.

Пакетите отговарят ли на всички изисквания на стандартите?
Да, пакетите включват документи, покриващи всички изисквания на съответния стандарт за системи за управление. Освен тях, в пакетите са включени и допълнителни документи, които се използват често и са се наложили в практиката, като полезни.

Как ще получа документите?
Веднага след като плащането бъде одобрено, ще получите писмо/имейл с връзката за изтегляне и ще можете да изтеглите пакета или документа веднага. Можете да изтеглите документите няколко пъти, но само в рамките на 24 часа.

Как мога да закупя пакет документи или отделен документ?
Изберете пакета или документа, който искате да закупите, добавете го в пазарската кошница и продължете към страницата за плащане. Веднага след заплащане ще получите писмо/имейл с инструкции за изтегляне на пакета/документа. Можете да платите с кредитна/дебитна карта или банков превод.

ЗА НАС

Кой е автор на материалите на сайта?
Материалите на сайта са разработени от Мира Михова, водещ одитор и консултант за разработване и внедряване на системи за управление – вижте нейния профил тук.

Кой е собственик на този сайт?
Собственик на този сайт е Качеството ЕООД, специализирана в предоставянето на услуги в областта на системи за управление по ISO стандарти.

© Качеството ЕООД. Всички права запазени

Изработка на уеб сайт от Vipe Studio