Setup Menus in Admin Panel

ISO системи за управление

Работно кафе с kachestvoto.com

coffee work

От известно време обмислям идеята за реална среща с читателите на kachestvoto.com и под каква форма да бъде организирана тя. Идеята е провокирана от споделеното в писмата до мен и от разговорите с моите клиенти. Голяма част от тях споделят необходимостта от обсъждане и обмяна на опит по прилаганите ISO стандарти.


Понякога е необходима малка промяна на системата, за която Отговорника по качество/Представителя на ръководството или както е наречен ръководителя на системата за управление/ има необходимост от потвърждение на свое собствено решение, конкретен отговор, напътствие, вариант на решение или просто насочващи действия. Това са едни малки, но в същото време много ценни съвети за всеки имащ отговорността да се занимава със управлението и поддържането на системи за управление.

Статистиката на блога показва, че много хора четат, голяма част имат въпроси, но малка част от тях се престрашават да попитат, било то от неопитност, притеснение или нещо друго. А въпросите са важни. Важни са защото дават информация за трудностите с които се сблъсквате при работа със системите за управление. Важни са защото така ще разширите вашите познания и ще можете да ги приложите на практика като подобрите вашата система.

Важни  са и за мен, защото ми дават насока за това какво би било полезно като информация и на къде да насоча усилията си при писането на материали. Важни са, защото така си помагаме взаимно, като разширяваме собствените си възможности, компетентност и познания в областта на ISO системите за управление.

Разсъждавайки в тази посока стигнах до идеята за организиране на срещи с читателите на kachestvoto.com под формата на работно кафе - на живо в неформална обстановка, където всеки да може свободно да сподели проблемите и въпросите си свързани със системите за управление и приложението на различните стандарти.

Въпреки, че статистиката показва най-висока посещаемост на блога от гр. София, реших да стартирам инициативата работно кафе с kachestvoto.com от гр. Стара Загора, като срещите ще се провеждат всеки последен вторник от месеца. Това съвсем не означава, че срещите ще се провеждат само и единствено в Стара Загора. Началото ще бъде поставено в гр. Стара Загора, а в зависимост от интереса и желанието на читателите е възможно организирането на срещи и в други градове.

И така, стартът е даден. Определена е дата за първата среща - 30.04.2013г. от 17.30ч. в клуб DRUMS -гр. Стара Загора. Събитието е отворено за всеки желаещ, имащ отношение, мнение или въпроси свързани с ISO системите за управление.

Аз ще бъда там и ще ви очаквам. Вие вече ме познавате. Позволете и на мен да се запозная с вас.

  Ако статията Ви е била полезна, споделете я в любимата Ви социална мрежа!

share button

11 отговора за "Работно кафе с kachestvoto.com"

 1. Здравейте,

  не е посочено мястото на срещата в София.Бихте ли ми казали?Поздрави,

 2. Здравейте, искам да попитам ще има ли такава среща и в Пловдив и ако има кога? Отскоро чета сайта Ви и ми е много полезен, макар че за БДС 17025 няма много информация, но с интерес чета всичко. Благодаря Ви предварително.

  • Здравейте,

   За сега срещите се провеждат в Стара Загора и София. Предстои провеждането на подобна среща и в Бургас. Идеята ми е да организирам подобни срещи и в други градове, но към днешна дата не мога да посоча точно кога. Така, че очаквайте скоро работно кафе и в Пловдив 🙂

   • Благодаря Ви за отговора. Ще чакам и в Пловдив да ни посетите. Приятен ден 🙂

 3. Отдавна следя сайта, но отскоро обърнах внимание, че провеждате подобни срещи и то в София?
  Кога ще се организира подобна среща в София и къде точно? Мога ли да присъствам?
  Имам интерес към въвеждане на интегрирани системи за управление.

  • Здравейте Аника,
   Радвам се на Вашия интерес. Да, провеждам срещи и в София. Предстои провеждането на среща в София през септември, но все още нямам окончателно решение относно мястото и датата. Ориентировъчна дата на срещата е 18.09.2014г,. като до края на седмицата на kachestvoto.com ще бъдат обявени и останалите подробности.

 4. Ще бъде полезно и прятно.

 5. Подкрепям идеята да се поднови тази инициатива. Преди повече от 10 г. сме правили подобни сбирки на Клуб 9000 и беше много интерсно.

Оставете съобщение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.